Kas

Mollabey İlkokulumuz tarafından "Atıklardan Robot Tasarlıyorum" adlı tasarım yarışması düzenlenecektir. Yarışma başvuruları 11/01/2023-13/02/2023 tarihleri arasında Mollabey İlkokuluna yapılabilecektir. Detaylı bilgi için Mollabey İlkokulu Müdürlüğüne başvurabilirsiniz.

Kas

Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.

Kas

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." (Mustafa Kemal Atatürk)

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz...

Ekm

Kadına yönelik şiddet kapsamında okulumuzda bilgilendirme yapıldı. KADES uygulaması hakkında öğretmenler tarafından velilere bilgi verildi. Uygulamanın nasıl yükleneceği, nasıl kullanılacağı detaylı şekilde anlatıldı. Velilere bilgilendirici broşürler dağıtıldı. Ayrıca okulumuz Spor Kulübü destekleriyle KADES konusunda bilgilendirici pano hazırlandı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99.yılı kutlu olsun.

Ekm

E-twinning ödül töreninde Mollabey İlkokulumuz Ulusal Kalite Ödülüne, Mollabey Ortaokulumuz ise Avrupa Kalite Ödülüne layık görülmüştür.

Ekm

CodeWeek, AB Kod Haftası münasebetiyle, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizle kodlama etkinlikleri yapıldı. Algoritma ve problem çözme becerilerini geliştiren bilgisayarsız kodlama etkinlikleri ile başlandı. Daha sonra ise internet üzerinden kullanılabilen platformlar ile blok tabanlı kodlama etkinlikleri yapıldı. Ayrıca codeweek. eu adresinde yapılanlar etkinlik olarak oluşturuldu. Okulumuzun herkese açık kod haftası kodları: cw22-IuVsM ve cw22-0M06l. Bu kodları kullanarak etkinliklerinizi ekleyerek Kod Haftasına katılabilirsiniz.

Ekm

"En iyi Narkotik Polisi: Anne" Projesi kapsamında annelerimizi bilinçlendirmeye yönelik Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği tarafından okulumuz velilerine eğitim verildi.