Mollabey Ortaokulu

MOLLABEY KÖYÜ AHİLER KÜME EVLERİ NO: 66/1 ALAPLI / ZONGULDAK
Vizyon
Ülkenin geleceğinde söz sahibi olacak, sosyal, kültürel, akademik yönden her şartta hayata hazırlanan öğrencilerin yetiştirildiği, çağın gerektirdiği yenilik ve donanımlarımızla eğitimcilerin ve bölgedeki her öğrencinin ailemize dâhil olmak istediği, daima seçkin bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak..
Misyon
Görev ve sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, ilgi ve yeteneklerinin farkında olan ve bu yönde kendini geliştiren, milli ve ahlaki değerlerine bağlı, insan haklarına saygılı, akılcı sorgulayan, duyarlı nesiller yetiştirmek.
08:50 - 15.10
Ulaşım
Okulumuza ulaşım kolay olup, her yarım saatte ilçe merkezinden kalkan dolmuşlarla sağlanmaktadır.
Taşımalı eğitim
Yerleşim Yeri
Yakın çevresinde Yağışlı, Sofular, Çay köyü bulunan; ilçe merkezine 7 kilometre uzaklıkta bir yerleşim yeridir. Ulaşım problemi yaşanmamaktadır. Köyde bir sağlık ocağı bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Zonguldak il merkezine 70 km, Alaplı ilçe merkezine 7 km uzaklıkta, Çay Köyü Mollabey Mevkiinde bulunmaktadır.