Haz

"Geleceğin Mühendisleri" eTwinning projemiz öğrencilerin STEM alanında bilgi ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmayı ve onları mühendislik kariyerleri için hazırlamayı amaçlamaktadır. Öğrenciler, farklı STEM alanlarından yola çıkarak, dünya genelindeki okullarla işbirliği yaparak ve problem çözme becerilerini kullanarak gerçek dünya problemlerine çözümler sunacaklar.

Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Seyhan İNAN danışmanlığında 6 ve 7. sınıf öğrencilerimiz tarafından yürütülen bu proje kapsamında web 2.0 araçları kullanılarak okulumuzda çeşitli etkinlikler yapılmaktadır.

Kas

Mollabey İlkokulumuz tarafından "Atıklardan Robot Tasarlıyorum" adlı tasarım yarışması düzenlenecektir. Yarışma başvuruları 11/01/2023-13/02/2023 tarihleri arasında Mollabey İlkokuluna yapılabilecektir. Detaylı bilgi için Mollabey İlkokulu Müdürlüğüne başvurabilirsiniz.