ZONGULDAK / ALAPLI - Mollabey Ortaokulu

Etiket Sonuçları: zorbalık

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden Sündüz ÖZÇELİK'in öğrencileriyle yürüttüğü "Stop Bullying In Peers (Akran Zorbalığına Son Verin) adlı e Twinning projesi başlıyor. Okullarda akran zorbalığına son vermek adına farkındalık yaratmak ve güven duyulan okul ortamları oluşturmak hedeflenmektedir.

Ekm

Okulumuz öğretmenlerinden Emine Güven'in öğrencileriyle yürüttüğü " Stop Bulliying İn Peers (Akran Zorbalığına Son Verin)" adlı  eTwinning projesi başlıyor. Okullarda öğrencilerin fiziksel ve duygusal güvenliğini tehdit eden akran zorbalığına dikkat çeken proje daha güven veren ortamlara kapı aralarken bilinçli bireyler için farkındalık oluşturmayı hedeflemektedir.

Ekm