Etiket Sonuçları: teknoloji

Ekm

Okulumuz öğretmenlerinden Seyhan İNAN’ın öğrencileriyle yürüttüğü " STEM Kardeşliği (Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik Öğreniyoruz)" adlı eTwinning projesi başlıyor. Bu proje ile öğrencilerin bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik (STEM) konularında daha fazla ilgi ve bilgi sahibi olmaları amaçlanmaktadır. Öğrenciler, bu konuları öğrenirken aynı zamanda diğer kültürlerden öğrencilerle etkileşimde bulunacaklar ve dijital becerilerini geliştireceklerdir.

Ekm

Okulumuz öğretmenlerinden Naciye TOPAL’ın öğrencileriyle yürüttüğü " STEM Kardeşliği (Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik Öğreniyoruz)" adlı eTwinning projesi başlıyor. Bu proje ile öğrencilerin bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik (STEM) konularında daha fazla ilgi ve bilgi sahibi olmaları amaçlanmaktadır. Öğrenciler, bu konuları öğrenirken aynı zamanda diğer kültürlerden öğrencilerle etkileşimde bulunacaklar ve dijital becerilerini geliştireceklerdir.