ZONGULDAK / ALAPLI - Mollabey Ortaokulu

Etiket Sonuçları: atık

Kas

Öğretmenlerimizden Mevlüt Ağlayan danışmanlığında, Enerji verimliliği kulübü çalışmaları kapsamında tüm sınıflarımızda atık pil bilgilendirme çalışması yapıldı. Öğrencimiz tarafından tüm sınıflara atık pil konusunda kısa bilgiler verildi. Bilgilendirici videolar izletildi.

Kas

Mollabey İlkokulumuz tarafından "Atıklardan Robot Tasarlıyorum" adlı tasarım yarışması düzenlenecektir. Yarışma başvuruları 11/01/2023-13/02/2023 tarihleri arasında Mollabey İlkokuluna yapılabilecektir. Detaylı bilgi için Mollabey İlkokulu Müdürlüğüne başvurabilirsiniz.